MAS Radbuza > Novinky > Vánoční posezení seniorů s dětmi
16/12 2023

Vánoční posezení seniorů s dětmi

Ani tento týden jsme nemohli vynechat předvánoční akci. Tentokrát jsme se však přesunuli do Vochova, kde jsme v mezigeneračním centru Vochomůrky z. s. uspořádali Vánoční posezení seniorů s dětmi. Rovnou prozradíme, že zlatým hřebem akce bylo představení Vánočka z dílny Divadla Letadlo.
Nechceme nic prozrazovat, tak jen navnadíme: povedené divadélko – holčička, nechuť k zelenině, netradiční čarodějnice Nosohlava a její kouzelný lektvar, kterým zachrání celé představení.
Po představení děti z mateřských škol zazpívaly několik písniček seniorkám, samozřejmě nechyběly ani vánoční koledy. Děti si také pro seniorky nachystaly drobné dárečky a ty tak odcházely s krásnými psaníčky, drobnými ozdoby či vánoční dekorací.
Akce se zúčastnily dětičky z dětské skupiny Vochomůrky a z vochovské Mateřské školky. Nechyběl ani místní Svaz žen seniorek, jehož dámy měly možnost také společně posedět u kávičky a drobného cukroví a prodiskutovat zážitky z nabitého programu. Všem moc děkujeme za účast a moc příjemné odpoledne!